dijous, 21 de juny de 2018

THE OXFORD TEST OF ENGLISH!


EL NOU EXAMEN OFICIAL D'ANGLÈS!

El passat dilluns 18 els alumnes de 4rt d'ESO s'han presentat a l'EXAMEN OFICIAL D'OXFORD per obtenir els certificats del A2 - B1 - B2, segons el Marc Comú Europeu de Referència (MCER).


En dues hores  s’avaluen ​​de les quatre competències (Reading, Listening, Speaking i Writing) i obtenen els seus resultats digitalment en 14 dies.

Les preguntes s'adapten al seu nivell A2-B1 o B2 en un sol examen.

L'examen consta de diversos mòduls (Speaking, Listening, Reading and Writing) que es poden realitzar en qualsevol ordre i combinació.

Els mòduls són repetibles i es guarda sempre la qualificació més alta. Pots examinar-te d'una sola competència si ho necessites, per poder millorar la nota d'aquella competència I prou.

Els escenaris de les tasques repliquen l'ús del llenguatge habitual de la vida real tant en àmbits socials, com laborals o acadèmics; per exemple deixar un missatge de veu o respondre a un correu electrònic.

Com els pot ajudar obtenir el certificat Oxford Test of English?
Per poder accedir a:
- Estudis de grau, postgrau o màster
- Pràctiques en empreses nacionals i internacionals
- Gaudir d’una experiència laboral a l'estranger
- Gaudir d’una experiència internacional Erasmus.Els resultats de la prova els tindran disponibles en 14 dies. Es presenten en un format clar i informatiu a manera d'informe que mostra el nivell de la persona examinada en cadascuna de les quatre competències per separat i, en general, d'acord amb els nivells del Marc Comú Europeu de Referència (MCER).


Certificat per la Universitat d'Oxford i reconegut oficialment per les següents institucions educatives: