dimarts, 22 de novembre de 2016

"See you soon friends"

DIJOUS VESPRE SOPAR DE COMIAT A L’ESCOLA!


20h vespre: És l’última nit i els tenim a tots molt afectats perquè els alemanys ja marxen demà…el comiat serà difícil… amb la col·laboració inestimable dels pares, preparem un sopar on tothom ha de portar alguna cosa feta a casa (coses que als alemanys els hi van encantar!!! (truites de patates, pastissos dolços i salats, entrepans boníssims, etc…)
DIVENDRES SORTIDA SITGES- AEROPORT I COMIAT!!!


Ja som divendres i els alemanys marxen avui…pel whats tot són penes i ganes de plorar… però és així…han de marxar cap a casa seva…Estan molt contents de l’estada a casa nostra i se’n van amb ganes de tornar! No els ha plogut ni un sol dia mentre que a casa seva ha nevat!No teníem molta estona, un parell d’horetes però suficient per fer una bona banyadeta i passejar pel centre…
Però abans de marxar els volíem ensenyar un poblet de la nostra costa per tal de que se’n fessin una idea..vam pensar que SITGES seria ideal perquè s’hi podia anar de camí a l’aeroport.


Se’n van cansats perquè no han parat ni un segon, però molt contents de tot el que els ha ofert la comunitat POVILL!I ARA…FINS AL MES DE MARÇ A ELMSHORN, FINS AVIAT!!