dimarts, 22 de novembre de 2016

Sortida a Montserrat

Són les 8h del matí i ens trobem tots a l’escola…agafem el tren fins a Monistrol i el Cremallera fins dalt de Montserrat! Una vegada arribats a dalt, fem una explicació sobre el monestir de Sta Maria i el que ha representat Montserrat pels catalans i tot seguit el visitem per dins. Com que no hi havia gaire gent ens hem atrevit a anar a visitar la Moreneta…no hi havia gens de cua! Es van quedar atònits, no s’imaginaven ni de lluny el que es podia veure allà dins!  

Més tard ens vam retrobar i iniciarem l’excursió cap el Pla de les Taràntules… les escales van ser dures, però vam aconseguir que TOTS i TOTES pujessin fins dalt! Als alemanys els va agradar molt perquè no estan acostumats a les alçades….allà tot és planer!!!!

Una vegada a arribats al Pla de les Taràntules, vam parar per dinar i gaudir de l’entorn una estoneta. Les vistes eren fantàstiques i aquella estona lliure va donar per fer moltes activitats (construir escultures, escalar, fer una migdiada…) Vam anar fins St. Joan i St. Onofre.


Cap a les 15h es decideix baixar cap al Monestir tranquil.lament però per St. Miquel. Ha estat una excursió molt xula i tots l’han gaudit perquè ha fet un dia esplèndid!