dijous, 10 de novembre de 2016

Turisme per Barcelona!!

El segon dia d'intercanvi, els alemanys van anar a fer una visita turística a Barcelona. I nosaltres ens vam quedar a l'escola fent classes amb normalitat. Visca!!!

L'escola, per tal de guiar i ajudar els alemanys, va enviar un corresponsal especial: el nostre professor Pol. Ell és de Barcelona i es coneix molt bé la ciutat.A continuació teniu la crònica de la visita. Endavant Pol:


"Bon dia des de Barcelona,


A primera hora del matí, vam caminar pels voltants de la Sagrada Família. Després, vam passejar per Rambla Catalunya fins a la Pedrera on vam visitar l'interior de l'edifici. Es van sorprendre amb les formes i l'arquitectura de Gaudí.

Seguidament, vam baixar caminant pel Passeig de Gràcia però ens vam aturar a fotografiar la façana de la casa Batlló i Casa Ametller. It's tipical!!

En arribar a la Plaça Catalunya, l'alumnat va disposar de temps lliure per anar de compres i descobrir per ells mateixos el centre de la ciutat. A la tarda, vam continuar la visita guiada pel barri gòtic passant per la Catedral de Barcelona, la plaça Sant Jaume i, per acabar, vam pujar Rambles amunt fins al mercat de la Boqueria.


Pol Roig, Escola Povill, Barcelona."
A continuació teniu l'enllaç amb totes les imatges de l'intercanvi: Enllaç