dilluns, 7 de novembre de 2016

Willkommen

Després de molts nervis, ja han arribat els alumnes d'intercanvi. Benvinguts a tots. Us desitgem una bonica estada i que passeu uns dies inoblidables.

Avui han vingut a l'escola a primera hora i per començar hem realitzat unes dinàmiques de coneixença. Tots junts al patí de l'escola ens hem conegut millor i hem passat una bona estona tots junts. També ens ha servit per començar a adaptar-nos a parlar en anglès. That's easy!!

Després del patí hem fet una petita gimcana per grups on sens dubte ens hem hagut d'espavilar de valent.Un cop dinats i amb la panxa plena ha vingut el moment de demostrar les nostres grans habilitats en el pàdel. Guanyar o perdre no era tan important però la diversió ha sigut una constant. Un gran inici d'intercanvi, sens dubte.
Demà els nostres amics alemanys van d'excursió a Barcelona i nosaltres ens quedarem a Olesa. Intentarem seguir amb les classes de forma normal però quines ganes de que sigui dimecres i tornem a estar tots junts. L'excursió a Montserrat ens espera!!

Aquí teniu l'enllaç a l'àlbum de fotografies: Enllaç