divendres, 17 de febrer de 2017

Sleepy Hollow - Animació en anglès


El passat dilluns 6 de febrer els alumnes de 1r van poder gaudir d'un espectacle únic i en anglès gràcies a Vicens Vives, l'editorial dels llibres de lectura d'aquest any. L'actor escocès Stuart ens va presentar la història de Sleepy Hollow, una obra anglesa de por que alguns alumnes van reconèixer per la pel·lícula amb Johnny Depp.


      L'animació va començar amb un warm up! Stuart va anar coneixent als alumnes tot preguntant interessos i hobbies. Després de riure una estona sobre qui era més alt i qui era el més fort de la classe, vam començar amb la història de Sleepy Hollow.


     Uns voluntaris molt animats van sortir a representar els personatges principals; el courageous and good noi, la beautiful and intelligent noia i el horrible ghost. Amb l'ajuda de Stuart i de tots els alumnes, vam poder anar construint l'obra fins que el ghost va ser derrotat.


Un cop el dolent va ser vençut, Stuart va desafiar a la classe de 1r A i B a un quiz sobre literatura anglesa.

Per exemple, van saber respondre preguntes com:

"How many books of Harry Potter are there?" "5? 6? or 7?"I després d'encertar-les TOTES! Sí, totes! van poder fer-li a ell unes quantes preguntes sobre el seu país i la seva llengua. I tot en ANGLÈS!