divendres, 21 d’abril de 2017

Continua el viatge de final de curs


Tercer dia: Edinburgh Castle and Ghost Underground Tour

Avui hem tornat a recórrer la ciutat d'Edinburgh, començant pel seu famós castell. Abans, però, hem   aprofitat el sol del matí per pujar al Calton Hill, un turó que ofereix unes vistes panoràmiques de tota la ciutat i la badia. Després d'una estona de jocs i fotografies, ens hem encaminat cap al castell.   Al seu interior hem recorregut les cambres reials, el memorial militar, i les presons de guerra. Situat sobre el cràter d'un antic volcà, ens ha ofert els millors paisatges del viatge. 

Més tard hem passejat per la Royal Mile, el carrer comercial del centre d'Edinburgh. Allà hem aprofitat per visitar les botigues i comprar regals i records del viatge. La passejada ha continuat fins a l'hora més esperada: el començament del tour dels fantasmes! Endinsant-nos dins les coves subterrànies, només amb la llum d'una espelma, un guia tenebrós ens ha explicat històries terribles que molts no podrem oblidar mai més...

Quart dia: Royal Botanical Garden, Rugby and Bowling day

Finalment ens llevem l'últim dia del viatge, disposats a esprémer al màxim tots els moments que ens queden. Així, ben d'hora al matí, ens dirigim cap al Royal Botanical Garden d'Edinburgh, un dels més importants d'Europa. L'entrada és gratuïta per a tots els menors, i ens permet entrar dins un circuit d'hivernacles immens que ens transporta per uns moments a la selva tropical. Sortint dels jardins ens dirigim cap a un parc públic que tenim davant, ple de camps de futbol, bàsquet, tennis i... rugby! No ens hem pogut aguantar les ganes de jugar-hi una estona, ha sigut molt divertit! 

Després ens dirigim de nou al centre de la ciutat per a poder seguir comprant tots els records, capritxos i regals de la llista que encara ens falten. Amb totes les compres fetes hem tornat cap al hostel per a enllestir les maletes i tenir-les a punt, hem sopat, i hem sortit cap a la nostra darrera parada: el bowling! Amb dues partides jugades i molta diversió, ens acomiadem de la nostra última experiència a Edinburgh i ens preparem, amb una mica de tristesa però molt i molt contents, per la tornada cap a casa. 


Podeu gaudir de totes les imatges del viatge des de la plataforma clickedu, tot accedint a aquest enllaç: viatge final de curs