divendres, 23 de juny de 2017

Proves extraordinàries de Setembre

Benvolgudes famílies,


Els  comuniquem  que  el divendres 1 i el dilluns 4 de setembre  de  2017 es  realitzaran  les proves  de recuperació  de  matèries  pendents  del curs 2016 - 2017,  per  a  aquells  alumnes  que  els  quedin pendents.

Per accedir al contingut que han de preparar i les feines a presentar, ho podeu fer des de la web amb l'enllaç: https://sites.google.com/escolapovill.net/provessetembre/página-principal https://sites.google.com/escolapovill.net/provessetembre/página-principal o  bé,  des  del bloc de secundària de la pàgina web de l'escola. L'accés està limitat només a usuaris de l'escola, per tant, per poder visualitzar el contingut és necessari que tingueu oberta una sessió de correu de l'escola Povill (Recordeu: "nom.cognom@escolapovill.net", tots els alumnes en tenen una creada).

Durant tot el dia, hi haurà una aula habilitada dins de l'edifici d'ESO, per realitzar les proves. En cas que un  alumne  arribi  tard,  el  professorat  es  reserva  el  dret  de  no  deixar-li  fer  l'examen, sempre  i  quan aquest retard no estigui justificat.

Horari de les recuperacions