divendres, 10 de novembre de 2017

Tancats en un Escape Room

El passat dia 7 de Novembre els alumnes de 3r d'ESO van anar a Sant Just Desvern a un escape room. L’objectiu d’aquesta activitat és principalment que els alumnes desenvolupin el treball de ment, lògica i deducció de forma cooperativa. De fet, és essencial el treball en grup per poder realitzar l’activitat amb èxit.


Creieu que ho van aconseguir? Seguiu llegint i ho descobrireu!Hi ha una gran varietat d’escape rooms a l’avast de tothom, i els nostres alumnes van poder gaudir de diferents sales i temàtiques com per exemple la Biblioteca o la sala “Lancelot”. Dins de cada habitació hi havia una col·lecció de proves i enigmes que havien de resoldre com ara desxifrar el codi Morse, trobar fotografies amagades o traduir paraules en rus. Encara que fa una mica de por que et tanquin en una sala amb enigmes, sempre tenien a la seva disposició l’ajuda dels monitors de l’activitat que des de fora vigilaven amb càmeres i indicaven com seguir mitjançant micròfons.

Finalment, després de una hora de treball TOTS els grups van aconseguir l’objectiu: sortir de la sala per sí mateixos en el temps assignat.

Aquí podeu veure els grups orgullosos del seu èxit: