dimecres, 14 de novembre de 2018

UNA OPTATIVA QUE ET DEIXARÀ PLANTAT


L’OPTATIVA QUE APOSTA PER RECICLAR I PER TREBALLAR DE MANERA LÚDICA


Aquest curs, l’escola ha ofert als alumnes de 2n d’ESO una matèria optativa totalment nova i original. L’assignatura té com a principal objectiu fabricar un hort al pati interior de l’escola on es plantaran cultius de temporada. Aquesta activitat es realitza en grups de dos o tres alumnes. Cada grup plantarà els cultius en caixes horts que ells mateixos han fabricat. Al mateix temps, faran un diari de camp on explicaran l’evolució dels cultius. De moment, han fet caixes plastificades en bosses de reciclatge i han de pensar què plantar-hi a dins.


Aquesta matèria optativa també té com a objectiu fer un projecte de reciclatge de paper i cartró, on participaran tots els alumnes i professors de l’escola, ja que fins ara aquesta era una iniciativa que encara no s’havia proposat a l’escola.


Les opinions dels alumnes que van escollir aquesta optativa són força bones, i  una de les propostes que tenen en ment i que els agradaria dur a terme al llarg del curs a aquest alumnes de la matèria d’horticultura és visitar altres horts urbans.