diumenge, 2 de desembre de 2018

SETMANA D’INTERCANVI A 3r D’ESO


Des del passat dia 11 de novembre al 16 del mateix mes, va tenir lloc la sermana d’intercanvi. Els alumnes de 3r d’ESO de l’escola van anar a l’aeroport el diumenge 11 a rebre els seus companys alemanys i durant sis dies els van allotjar i acollir a casa seva.

Durant aquest temps d’intercanvi els estudiants de la nostra escola i els estudiants alemanys han visitat un munt de llocs i han realitzat moltes activitats plegats. El dilluns, van anar a visitar Sitges i a la tarda van realizar una gimcana per Olesa. El dimarts i el dijous, van visitar alguns dels llocs més turístics de Barcelona. El dimecres, van realizar una sortida totalment lúdica al bosc vertical de Mataró. El dijous al vespre, tots junts van celebrar un sopar de comiat a l’edifici de primària de la nostra escola.I el divendres, van visitar el monestir de Montserrat, abans de dirigir-se cap a l’aeroport per acomiadar-se els uns dels altres.Totes aquestes estones junts van enfortir els vincles entre estudiants, i es van crear unes bones amistats. De fet, tots ja esperen que arribi el proper mes de març per tornar-se a veure, aquest cop a Alemanya.

L’intercanvi, organitzat pel Departament de Llengües estrangeres de l’escola, té com a finalitat la pràctica de la llengua anglesa per part dels alumnes que hi participen, així com el fet de viure noves experiències i conèixer cultures d’altres països. Aquest any l’intercanvi s’ha fet amb una escola alemana, però d’altres anys s’ha fet amb Suècia.

Tant els professors com els alumnes que aquest any han participat en l’intercanvi, el valoren molt positivament i esperen que l’estada a Alemanya sigui igual d’interessant com ho ha estat aquesta setmana.