dilluns, 21 de gener de 2019

FESTIVALS DE NADAL A L’ESCOLA


Com ja sabeu, el passat 21 de desembre vam celebrar al teatre de la Passió el Festival de Nadal de l’escola. Això és ja tota una tradició, i un dels moments del curs més esperats per alumnes i famílies.
Des de la matèria de Periodisme hem volgut parlar amb alguns dels alumnes de secundària perquè ens donin la seva opinió sobre els diversos festivals en què han anat participant al llarg de la seva estada a l’escola. Tot seguit us en passem unes quantes:

Gerard A. (1r ESO): El festival que recordo amb més il·lusió és el que vam fer a primària, on el nostre curs anàvem de mosqueters.

Nerea R. (3r ESO): Jo el festival que recordo amb més il·lusió és el del “Burrito sabanero”. I tot i que el d’aquest any ha quedat molt bé, personalment em va agradar més el del curs passat.

Zoe T. (3r ESO): A l’escola on vaig fer els primers cursos de primària no fèiem festivals. Des que vaig arribar a l’escola Povill a 3r de primària el festival que més m’ha agradat va ser el que fèiem El rey león.

David G. (4t ESO): El festival que més m’ha agradat és sens dubte el d’aquest any, m’ha semblat molt “xulo”.

Adrián G. (1r ESO): Tot i que el festival d’aquest any m’ha agradat, penso que no ha estat el millor. El que em va agradar més va ser el que vam fer a 4t de primària, on fèiem de fitxes de dòmino.

Ivana S. (4t ESO): De tots els festivals, el d’aquest any és el que més m’ha agradat, suposo que perquè és el meu últim festival a l’escola.

Adriana C. (1r ESO): El festival de nadal d’aquest any no m’ha acabat d’agradar. Recordo amb molta més il·lusió un que era sobre els videojocs.

Maria C. (1r ESO): Vaig venir a l’escola Povill a 2n de primària. A l’altra escola no fèiem res semblant al festival que fem aquí. M’agrada molt la idea de fer els festivals de Nadal, m’ho passo molt bé preparant-los. Tots m’han agradat molt, no en destacaria cap en concret.

Aleix M. (2n ESO): Vaig entrar a l’escola a P3. El festival que més m’ha agradat és el d’aquest any, on hi fèiem percussió amb escombres, bosses d’escombraries... Tot i que també recordo el de 1r de primària, on fèiem una mena d’olimpíades d’atletisme.

Ana V. (4t ESO): Vaig arribar a l’escola a 2n d’ESO. Aquell any en el festival vam barrejar cursos en les diferents actuacions, i això no em va agradar massa. Sens dubte, el festival d’aquest any és el que més m’ha agradat , tothom s’ha esforçat molt perquè quedés molt bé.